Ons team

Wie zijn wij?

 

Sacha Thomassen


Van films heb ik altijd al gehouden. Ik hou ervan om in een andere wereld te verdwijnen als ik een film kijk. Het gevoel dat je iemand echt leert kennen via het doek is betoverend. Vaak als een film is afgelopen heb ik het gevoel dat ik afscheid moet nemen van een vriend, ook al heb ik maar ander halfuur naar diegene gekeken.
Toen mijn leraar mij benaderde om een filmclub op te zetten zei ik dus meteen 'Ja!' In de voorbereiding voor de filmclub is mijn passie voor films alleen maar groter geworden. Daarom wil ik andere mensen ook enthousiast maken voor de club. Het idee is om een gezellige groep te vormen van jongeren die zich interesseren voor 'kwaliteitsfilms', zoals dit soort films ook wel genoemd worden. Ik hoop natuurlijk dat de club een groot succes gaat worden. 

 

Justus Verdonk


Ik had eigenlijk geen idee van het begrip "arthouse" film. Daar heb ik door mijn stage bij Filmhuis O42 kennis mee gemaakt. Eerst was ik niet echt onder de indruk van dit soort films, maar ik heb er een passie voor gekregen die niet weg zal gaan. Arthouse films zijn erg leuk maar je moet het gewoon een kans geven. Als je nog nooit een arthouse film hebt gekeken, zou ik ze zeker een kans geven. Arthouse films zijn super boeiend en gewoon echt de moeite waard. Zelf vind ik het filmhuis een enorm gezellige plek, ook om even gezellig te gaan zitten en bij te kletsen, het is een ideale omgeving.

 

Eva Geukemeijer


Ik had nog niet veel arthouse films gezien, maar de films die ik gezien had, vond ik erg mooi en interessant. Nu we deze club hebben opgericht, heb ik er meer gezien en die waren stuk voor stuk anders dan de films die ik normaal gesproken kijk, maar ik vond ze wel goed. Ik heb erg veel zin in de eerste filmavond en ik hoop dat er veel mensen langs komen.

Fred Gerats

Sinds ik me kan herinneren heb ik een interesse in films, ik had echter nog nooit een interesse in arthouse films want het leek me altijd wat apart. Door mee te werken aan deze filmclub oprichten is er een nieuwe deur voor me opengegaan die ik niet uit mezelf zou hebben geopend. Ik heb nu al een paar arthouse films gezien en ze zijn eigenlijk net zo leuk als de echte blockbusters ook al verschillen ze soms best erg van elkaar. Ik hoop dat door middel van deze filmclub veel anderen het zelfde gaan denken na het kijken van de films.

Eline van Otterlo

Het leek mij vanaf het begin al erg leuk om een filmclub op te richten! Arthouse films vind ik bijna altijd wel leuk. Ik hou van wat andere films en series die op Netflix te vinden zijn, zoals 'The end of the f*cking world'. Daarom wilde ik de club hier oprichten en niet bij een grote bioscoop of iets anders. Een filmclub oprichten is super leuk want het voelt echt alsof je een gemeenschap laat ontstaan, een vriendengroep. De mensen hier zijn super gezellig, iedereen die hier werkt heeft passie voor wat hij/zij doet. Daarom vind ik het zo leuk hier en hoop ik dat jullie dat ook gaan vinden.

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin